Philip Everaerts

Een heel eer is het alvast om deze krak straks aan de slag te zien op “Appy Day 2019”   !

Philip Everaerts is reeds jarenlang één van de grote voortrekkers in Vlaanderen om de digitalisering in het Vlaams onderwijs te laten doorbreken.

Jarenlang was Philip één van de bezielende krachten achter het nascholingsplatform “ICT-atelier”. Het platform dat een pioniersrol in het Vlaamse onderwijslandschap speelde  en zo vele scholen inspireerde om Apple-technologie in de klas-en schoolwerking te integreren.

Momenteel is Philip Everaerts aan de slag als leerkracht secundair in een middenschool, waar hij samen met zijn collega’s een gedreven visie uitbouwt om  “actief te leren met ICT” .

Tijdens de prikkelsessie “iPad in a box “ neemt Philip op Appy Day 2019 je mee, in zijn praktijkverhaal. Aan de hand van de iPad en een aantal bijhorende digitale tools, toont Philip met heel wat praktijkvoorbeelden en praktijktips, hoe je een klassieke leeromgeving kan omvormen tot een STEMmige leeromgeving.

In 2013 werd Philip door Apple opgenomen in het internationaal netwerk van
“Apple Distinguished Educators “ .

Wie zich op “Appy Day 2019”  wil laten inspireren door het praktijkverhaal en de praktijktips van Philip Everaerts , kan dit door in te schrijven via deze link.