Nele Tilleman

Bezieling …is het juiste woord om AppyDay2020-docent Nele Tilleman te omschrijven.

Nele Tilleman is beroepshalve werkzaam als leerkracht in het zesde leerjaar in Basisschool Mozaïek in Sint-Kruis bij Brugge.

Nele bouwde door de jaren heen heel wat expertise uit om de iPad als ondersteunende tool en als hefboom voor een krachtige leeromgeving in haar klaswerking te integreren.

Nele mogen wij vandaag de dag dé expert in het Vlaams onderwijslandschap noemen als het gaat om iPad-technologie als ondersteunende tool leergebiedoverschrijdend in de klaswerking in te zetten.

Op haar school is Nele, reeds jaren de drijvende kracht achter “Knappe Happs”, korte interne nascholings-en inspiratiemomenten om een leerkrachtenteam stapsgewijs in hun digitale vaardigheden te laten groeien.

In 2017 werd Nele door Apple opgenomen in het internationaal netwerk van
“Apple Distinguished Educators “en behaalde zij in 2019 haar certificering als Apple Professional Learning Specialist.

Vandaag de dag is Nele één van de inspirerende krachten achter de iPadcoach2020-opleiding van Onderwijs Vlaanderen Mobiel en is zij een graag geziene gast op ICT-onderwijscongressen zoals Digital School Today.

Straks op AppyDay2020  neemt Nele je onder de noemer “iPad-Kameleon” , mee in haar praktijkverhaal over hoe je iPad-technologie ondersteunend en leergebiedoverschrijdend in de klas kan inzetten.

Wens je het praktijkverhaal van Nele Tilleman te beluisteren …dat kan … schrijf vanaf 15 mei 2020 in voor AppyDay2020 via deze 👉🏻link.