Marc Faulder

Graag stellen we Marc Faulder aan jullie voor…straks één van de twee Keynote-sprekers op AppyDay2020.

Marc is beroepshalve een dynamische en innoverende leerkracht in de “Early Years” in een school in Nottingham (VK). Een leerkracht “early years” is in ons Vlaams onderwijssysteem het best te vergelijken met een leerkracht kleuter, 

Marc heeft een passie voor “educational technology” en bouwde onder de noemer “enabling environments” de afgelopen jaren een internationale expertise uit over hoe een digitale transformatie door te voeren in de leeromgeving van jonge kinderen…

Marc werkt heel veel samen met leerkrachten wereldwijd en is bekend om zijn internationale projecten.

Het project die hij samen uitwerkte met de Amerikaanse leerkracht Kristi Meeuwse rond de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties is hier een mooi voorbeeld.

Op z’n blog deelt Marc heel wat van zijn expertise maar ook zijn e-books die hij publiceerde in de Apple Booksstore zijn best de moeite waard om er eens op na te slaan.

Marc is naast kleuterleider ook de bezielende kracht achter het “Apple Regional Training Centre” in Nottingham (VK).

In 2013 werd Marc door Apple opgenomen in het internationaal netwerk van “Apple Distinguished Educators “.

Het is dan ook een hele eer dat wij  straks op woensdag 25 november 2020, Marc Faulder als één van onze gastsprekers op de sofa van “AppyDay2020” mogen verwelkomen.

Wens je het praktijkverhaal van Marc Faulder te beluisteren …dat kan … schrijf vanaf 15 mei 2020 in voor AppyDay2020 via deze 👉🏻link.