Ann Jacobs

Als het gaat over hoe een digitaal portfolio met behulp van de iPad, op een ondersteunende en creatieve manier  in te zetten in de klas -en schoolwerking …dan is Ann Jacobs vandaag de dag, de topexpert in het Vlaamse onderwijslandschap.

Het is dan ook een hele eer om deze krak in haar vak terug als vaste waarde op AppyDay2020 te mogen verwelkomen.

Sinds de lancering van de iPad kwam het innovatieve en creatieve talent van Ann Jacobs bovendrijven en bouwde Ann vanuit haar beroep als ICT-coördinator en deeltijds schooldirecteur van een methodeschool, de afgelopen jaren een ongelooflijke expertise uit rond hoe de iPad-technologie in een ondersteunende en creatieve rol in de klaswerking te integreren.

Haar talent ging niet ongezien voorbij en werd Ann reeds in 2015 door Apple opgenomen in het internationaal netwerk van
“Apple Distinguished Educators “. In  2019 behaalde Ann haar certificering als Apple Professional Learning Specialist.

Naast de expertise in de integratie van een digitaal portfolio in de klaswerking, is het uitbouwen en implementeren van een gedragen STEM-visie in de basisschool haar ook niet vreemd.

Na het overdonderend succes tijdens AppyDay2019, van haar prikkelsessie “iPad-portfolio, deelt Ann tijdens AppyDay2020 nogmaals haar expertise rond de integratie van een digitaal portfolio.

Wens je het praktijkverhaal van Ann Jacobs te beluisteren …dat kan … schrijf vanaf 15 mei 2020 in voor AppyDay2020 via deze 👉🏻link.